TodaVIE Grupo Asesor†bestaat uit een team advocaten en economen,††met een brede ervaring in de advisering van particulieren en bedrijven.

Gespecialiseerd maar dichtbij de cliŽnt

Onze basis is de†vakbekwaamheid maar ook de persoonlijke benadering van de problemen van onze cliŽnten. Alle medewerkers van het team zijn gespecialiseerd in een vakgebied, wat een goede en complete advisering waarborgt.

Samenwerking

Om onze cliŽnten de beste diensten te kunnen leveren, werken we samen met psychologen, boekhouders en andere deskundigen.

Talen†

U kunt direct in het Nederlands aangesproken worden indien u het telefoonnummer (00 34) 678 715 732 draait. Voor informatie in het Nederlands schrijf naar Adriana de Ruiter via aderuiter@todavie.com

Betalingsvoorwaarden

De kosten vormen vaak een obstakel om een juridische zaak aan te kaarten. Om te voorkomen dat het†gebrek aan economische middelen betekent dat een onrechtmatige situatie gehandhaafd blijft, biedt†TodaVIE, Grupo Asesor, niet alleen zeer†concurrerende prijzen, maar ook mogelijkheden de betalingen over een periode uit te strijken.


Links
    TodaVIE 2007© - Página Diseñada por Delta Mallorca